Komentari i ligjit nr. 119/2014 “Per te drejten e informimit”, se bashku me praktiken e Komisionerit per te Drejten e Informimit

image_pdfimage_print

Res Publica ka pergatitur nje komentar per ligjin nr. 119/2014 “Per te drejten e informimit”. Pas nisjes se punes se Komisionerit per te Drejten e Informimit dhe krjimit te praktikave te para te kesaj zyre, Res Publica ka perfshire disa prej vendimeve me te rendesishme te Komisionerit per te kuptuar me mire se si interpretohet ligji nga organi mbikqyres i zbatimit te te drejtes se informimit. Per te shkarkuar nje kopje te komentarit klikoni ne kete link.

Res Publica

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. me shume informacion

Ne perdorim cookie-t në këtë faqe interneti për t'ju dhënë mundësinë të shfletimit sa me efikas të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet e cookie-t tuaj ose klikoni "Pranoj" më poshtë, nese ju jeni dakord me këtë.

Mbyll